Ons advies voor jouw BMW.

Hoe verlaag ik mijn auto optimaal?

Kies je strategie.

In het afgelopen decennium zijn het aantal aanbieders van verlagingssets voor BMW modellen alsmaar toegenomen. Wanneer je overweegt je auto te verlagen, heb je een aantal belangrijke overwegingen voor je kiezen. Zoveel aanbieders, zoveel verkooppunten, zoveel opties. Het verlagen van je BMW kan je deze drie voordelen opleveren:

  1. De look van je auto verbetert, je wielen liggen mooier in de wielkast.
  2. Doordat het zwaartepunt van je auto lager komt te liggen, verbetert je rijbeleving.
  3. In de meeste gevallen wordt je auto veel harder en strakker. In sommige gevallen neemt je rijcomfort toe. Lees verder hoe je dit doet.

Before. After.

Welke keuzes je tijdens het verlagen ook maakt, ieder product zal je auto 10mm tot 50mm verlagen (afhankelijk per model). Echter, er zijn grote prijsverschillen tussen het ene en andere merk. Wanneer je ervoor kiest om je auto te verlagen t.b.v. een stoerdere look, dan zijn er genoeg zeer betaalbare opties. Wij bevelen zelf de verlaging van AC Schnitzer aan. Zie hieronder een voorbeeld van de veren van AC Schnitzer op een i4 M50.

Before

After

Slepen

Onze aanbevelingen.

Verlaging in optima forma: MSS.

Wil je niet alleen je auto verlagen voor een stoerdere look, maar wil je dat doen zonder consessies aan rijcomfort? Dat bestaat! Kijk eens naar de oplossingen van MSS. Wij zijn echt lyrisch over MSS, en hebben al veel klanten enorm kunnen verrassen met een verlaagde BMW inclusief een toename van rijcomfort. MSS is duurder dan andere partijen, maar zelfs 1.000,00 meer is iedere euro meer dan waard. Bezint eer ge begint!

Merk

Verlaging door AC Schnitzer

Verlaging door MSS

Verlaging

10mm - 40 mm

Gem. 20m - 30mm, X5 tot 50mm

Rijcomfort

Auto voelt strakker aan

Rijcomfort blijft gelijk / neemt toe

Prijs

Zeer marktconform

Duurder, is het 100% waard

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over het verlagen van je BMW?

We hebben veel meer tips en tricks voor de liefhebber die zijn BMW op de juiste manier wil verlagen. Heb je een vraag? Shoot!